Voňavé spreje Victoria´s Secret

sobota, ledna 28, 2017

Přeji všem krásnou slunečnou sobotu! Po dlouhém rozvažování jsem si řekla, že dnes je ten den kdy bych se i já mohla vrhnout do nějakého toho psaní, tak pojďme na to. Je mi naprosto zcela jasné, že tyhle Tělové vůně musíte všichni znát, kdo ne, ani neví o co přichází. Já si k těmhle vůním našla cestu minulý rok v létě, kdy jsem se konečně dokopala k tomu si jednu z nich koupit.Byla to láska na první přičichnutí. Jsem milovník sladkých vůní ať to jsou parfémy nebo právě takové tělo vůně. Nejdřív jsem si říkala, vždyť co na nich ostatní vidí? Je to jen tělový sprej který nemůže na kůži ani vydržet,ale opak je pravdou. Ano není to výdrž srovnatelná s parfémy,ale na denní nošení obzvlášť v létě je naprosto perfektní! A navíc to balení je naprosto nádherné a rozhodně se pěkně vyjímá třeba právě někde na toletním stolku.
Já si jako první pořídila vůní Pure Seduction. Je to opravdu krásná, sladká vůně, která dokáže zaujmout okolí a už mnohokrát se mi stalo, že mi vůni někdo chválil či se vyptával co to tak pěkně voní. V popisu vůní nejsem profík a proto se radši nebudu pokoušet vám popsat to co v ní cítím. Každopádně je to sladká, ovocná vůně stvořená přesně na léto, kdy jsem ji používala strašně ráda. Co se týče složení hlava je heřmánek s frézií,srdce naopak ze švestky a základ tvoří meloun, který tam cítím já osobně asi nejvíce. Dohromady to tvoří moc pěkné splynutí vůní a třeba z takové švestky strach mít vůbec nemusíte. Já ji tam necítím vůbec. 
Nováčkem do mé sbírky těchto vůní je sprej Love spell,po kterém jsem pokukovala taky již delší dobu. Opět sladká vůně tentokrát  plná broskví, které jdou opravdu hodně cítit. Taktéž jako předešlá vůně se mi hodí spíše na léto,ale myslím, že využití pro mě najde i v tomto ročním období. Co se výdrže týče posuzování je velice těžké, jelikož já osobně se takovou vůní přestříkám tisíckrát za den. Každopádně na oblečení mi vydrží poměrně dlouho,což je velká výhoda. Na léto bych od téhle značky chtěla taktéž pořídit jejích tělové mléka na které je taky všude samá chvála. Myslím, že pro milovníky sladkých vůní je tohle to pravé a díky velkému množství vůní si vybere rozhodně každý. A co vy, taky tyhle spreje milujete ? 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. ano, ano, toto je láska na prvý pohľad aj na prvý čuch (neviem ako to inak nazvať :D) <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto vůně vídám již dlouhou dobu, a také dlouhou doby přemýšlím o jejich koupi, ale nevím kde. Kdes je koupila ty? Vím, že je Victorka na letišti, ale tam se já dostanu jednou za 10let, tak jestli bys nevěděla nějakej eshop, byla bych nejšťastnější na světě. Jinak moc hezký článek. Taky píši blog a byla bych moc ráda kdyby ses podívala. Přeji ti mnoho úspěchů a lásky. JORIES
    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle vůně se dají koupit na spoustě eshopů, každopádně od léta jsou nově vedené i v některých drogeriích :) Tam jsem ji koupila i já :)

      Vymazat
    2. Páni děkuju moc!!!! Jinak jsi strašně krásnáááá ♥♥♥

      Vymazat
  3. O vůních už jsem četla hodněkrát a jeden čas jsem po nich hodně toužila, protože mou závislostí jsou i spreje Avon :D Pak jsem si ale řekla, že třeba tak super nebudou a odložila nákup, ale asi je přece jen chci :) A piš častěji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty z Avonu mám taky ráda,ale přece jen u mě vedou spíše tyhle :)
      Budu se snažit, každopádně momentálně mívám čas na takové věci jen přes víkend :)

      Vymazat
  4. Hodně jsem o nich slyšela a navíc kamarádka ho měla kdysi ve škole. No, co Vám budu povídat slečny, nádhera sama. Měla šampaňské a jahody a já čekám, až dopotřebuji nějaký parfémek, abych si ji pořídíla. Jinak na první článek to máš moc hezké.


    http://xoxoronnie.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají skvěle :) máš moc hezký blog, přidávám do seznamu četby :)
    lifebymaky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mě nejúžasnější věc! mám 3 a moc je miluju :D pěkný článek :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Like us on Instagram