Přírodní voňavá značka Scrub Mark

sobota, ledna 27, 2018

Dnes bych Vám moc ráda řekla něco málo o značce Scrub Mark. Je mi zcela jasné, že spousta lidí už tuhle značku moc dobře zná,ale jistě se tu najde i někdo, komu tahle parádní značka nic neříká nebo si chce zkrátka přečíst názor někoho dalšího. Já sama jsem se o téhle značce dozvěděla tak dva roky zpátky. V té době jsem si říkala jo, jednou bych třeba nějaký produkt vyzkoušet mohla,ale nějak zvlášť mě dál značka nelákala. Minulý rok, tuším někdy v Duben - Květen se tato značka dostala i do sítí Drogerie teta a jelikož jsem tam nějakou dobu pracovala, chodila jsem okolo této značky každý den! A jak už to bývá v drogeriích jsou pořád nějaké slevy a přišla řada i právě na scruby této značky
a tak jsem si řekla, že bych si už alespoň jeden mohla odnést domů. Noo, nakonec se musím přiznat odcházely se mnou v tašce rovnou dva scruby! 

Teď něco ve zkratce o značce jako takové. Je to přírodní česká kosmetika, která je netestovaná na zvířatech. Zaujme tě svojí neodolatelnou vůní,kterých má mimochodem tolik, že si opravdu vybere každá z nás! A pozor! momentálně si i muži u této značky přijdou na své! 

A jaké je vlastně složení ? Obsahuje Kávu,mandlový a kokosový olej,hnědý cukr, mořskou sůl a samozřejmě také vitamín E.

Co tyhle Scruby slibují? Vyživenou a hydratovanou pokožku, která je jemná na dotek,Samotná káva slibuje lepší proudění krve a také je to silný antioxidant, který zabraňuje tvorbě vrásek. Je skvělý na prokrvení pokožky,bojuje proti celulitidě, akné a jiným problémům! No nezní to parádně?

Jak už jsem psala na začátku, scruby jsem si pořídila rovnou ve dvou vůních! A to čokoláda a jelikož bylo krátce před létem tak i citrus. Abych pravdu řekla obojí mi voní dost podobně,ale vždy tam poznáte rozdíl. Jinak samozřejmě hned po prvním použití si scrub naprosto zamilujete! Ta pokožka po něm je opravdu neskutečná a je to parádní relax. Myslím, že tahle značka opravdu stojí za vyzkoušení a já chci postupně vyzkoušet snad každou vůni scrubů, které nabízí! A už teď se těším s jakou limitkou Mark přijde letos v létě. Minulý rok to byl tuším meloun, který jsem bohužel nestihla vyzkoušet. O to víc se,ale těším letos až si nějakou jeho limitku pořídím do své koupelny.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Už dlouho koukám na tyhle body scruby :). Věřím, že jsou naprosto skvělé, jak píšeš! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už se dlouho na scrub v drogerce dívám, ale vždycky mě odradí jeho cena :/ Ale tvůj článek mě přesvědčil, že musí být fakt skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem po něm párkrát koukala, vypadá vážně úžasně:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Like us on Instagram